MOLSKROENS SØNDAGSBRUNCH 

 Udvalgte søndage i august, september og oktober fra kl. 9.00  - 12.00

D. 7. - 14. - 21. og 28. august

D. 4. - 11. - 25.  september

D. 2. - 9. og 30. oktober

Nyd vores klassiske søndagsbrunch på udvalgte søndage henover sommer og efterår. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves med udvalgte specialiteter af sæsonens bedste, økologiske råvarer. 

BRUNCH MENU 

Hjemmebagte morgenboller, rugbrød, kanelsnegle og croissanter
Friskkærnet smør fra Arla Unika
Hjemmelavede marmelader og nutella
Frugtsalat med pisket vaniljecreme 
Frugtfad med danske og eksotiske frugter
Øko yoghurt fra Øllingegaard med müesli
Rødgrød af sommerens bær med vaniljefløde
Molskroens ostevogn med udvalg af danske oste
Udvalgt øko charcûterie fra Troldgaarden 
Hjemmelavet friskostcreme med urter
Halve avocado med krebsehalesalat
Babyspinat med blåbær, grape og vinaigrette
Blødkogte økologiske æg fra Trustrupgård
Quiche Lorraine. Klassisk tærte med løg og skinke
Lun kringle med sæsonens frugt 
Lun leverpostej med svampe og bacon
Små brunchpølser med mild chili fra slagter Højer
Små pandekager med hyldeblomstsirup
Hertil bestilling af chefkokkens lune retter
Vælg imellem:
Chef's Omelet 
Scrambled eggs med purløg og tomat
2 stk spejlæg i støbejernspande

Hertil frisk appelsinjuice, æblemost, tranebærjuice, kaffe og the ad libitum

395,- pr person

Tilkøb af Champagne ad libitum for 250,- Kr. pr. person 

(børn fra 4 - 11 år kr. 250,-)

 

Kontakt os på molskoen@molskroen.dk

BEMÆRK:

 Seneste bordbestilling kl. 11.00. Brunch buffet lukker kl. 12.00