MOLSKROENS WEEKEND BRUNCH
FORÅR 2023
Alle lørdage og søndage
Velkommen til helt ny overdådig 2023 version af Molskroens weekendbrunch menu med skønne klassikere samt nye lækre specialiteter fra køkkenchefen.
BRUNCH & JAZZ
Søndag d. 5. marts og 2. april kan du glæde dig til stemningsfuld live jazz i restauranten med jazz duoen Kwella og Friis.
MENU
Friskbagte morgenboller, rugbrød, kanelsnegle og croissanter
Friskkærnet smør fra Arla Unika
Hjemmelavede marmelader
Molskroens store ostebræt med garniturer
Æble/ingefær shots
Skyr rørt med citron og vanilje, coulis og granola
Frugtfad med dansk og eksotisk frugt
Blødkogte æg fra Trustrupgård
Små pølser fra slagteren i Højer
Udvalg af charcûterie med grov sennep og cornichons
Romaine salat med parmesan, croutoner og cæsardressing
Toast med krebsehaler og aioli
Røget Færøsk laks med lynsyltet agurk og peberrodscreme
Lun postej med champignon og bacon
Slider med pulled pork fra Troldgaarden
Macarons og hindbærsnitter a la Molskroen
Små pandekager med sirup
Bestil chefkokkens lune a la carte retter - Vælg imellem:
Omelet Saison med sæsonens fyld
Scrambled eggs med pancetta
'Full English' bønner, tomat, champignon og spejlæg
Engelsk muffin med spinat, håndpillede rejer og sauce Hollandaise
Hertil stempelkaffe og the ad libitum
Weekend Brunch 425,-
Hertil kan tilkøbes;
1 gl. udvalgt Champagne 100,-
Juice - 0,5l Appelsin eller æble 25,- pr. kande
Special kaffe 45,-
Restauranten har åbent for Brunch lørdag og søndag fra kl. 9.00 - 13.00
Bordet er til rådighed 2 timer
Bestil bord på 86 36 22 00 eller online.
SE FLERE EVENTS HER