'Molskroen goes Italian'..

Mød den italienske topkok Nicola Fanetti fra restaurant Brace

Molskroen introducerer gæsterne for en enestående smagsoplevelse, når Nicola Fanetti , ejer og køkkenchef på den velrenommerede restaurant Brace er gæstekok i Molskroens køkken for en aften. Fanetti har tidligere slået sine folder på Michelin restauranten Era Ora og Noma, så gæsterne kan se frem til en gourmet aften i absolut topklasse.

Onsdag d. 8. april ( Påsken)

Her vil Nicola Fanetti og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den italienske gastronomi, hvor der bringes klassisk italiensk velsmag og store italienske vine ind på en onsdag i april, hvor de fleste heldigvis har fri dagen efter.

De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommeliér. Vi byder velkommen i Molskroens bar til italienske appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Nicola vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse. 

MENU

 Bobler & appetizers

 Gourmet Menu - 6 retter

 Vinmenu

Kaffe & petit four

 Kr. 1.895,- inkl. vinmenu

 Menu inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og Molskroens Påskebrunch kr. 2.895.-

Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller send en mail til os på Molskroen@molskroen.dk

Kontakt venligst Susanne Lykke i hotelreceptionen hvis I ønsker gavekort til denne oplevelse.

*

Denne event er en af flere i løbet af 2020 med temaet ’Molskroen goes...’ ,hvor vi henter spændende gæstekokke ind for en aften og serverer mad fra helt andre madkulturer og spændende gastronomiske egne.

*

Se alle events her - se bl.a. vores store Girlpower Kokketræf søndag d. 8. marts: