MOLSKROENS KOKKETRÆF

En tour de force af 5 kvinder på toppen af dansk gastronomi.

 Søndag d. 10. marts 2019

Vi byder endnu engang velkommen til Kokketræf i Molskroens smukke omgivelser. Denne gang er vores fokus rettet mod markante kvinder på toppen af dansk gastronomi. Vi har nemlig inviteret nogle af landets kvindelige chefkokke helt i særklasse, samt yngre talenter på den danske gastronomi scene til Kokketræf i Molskroens køkken.

Vi glæder os til en uforglemmelig smagsrejse denne aften, hvor vores gæster skal smage en 6-retters gourmet menu, hvor de 5 gæstekokke vil tilberede hver sin ret med afsæt i deres egen passion, ide og sublime håndværk.

Aftenens vært: Molskroens chefkok Steffen Villadsen

 GÆSTEKOKKE

Anita Klemensen, tidligere Søllerød Kro, 1.th og Den Røde Cottage ( tidl. Michelin*)

Dak Winchagoen, køkkenchef Kiin Kiin ( Michelin*)

Cecilie Hundevad, kok på Remouladen og Danmarks nye store kvindelige talent. Vinder af kokkenes kokketalent 2017 og Brønnums talentpris 2018

Pernille Vejrum - Køkkenchef Bistro Bohéme

Katrine Foged Thomsen, konditor og indehaver af eget konditori. Kendt som dommer i Den store Bagedyst

 PROGRAM

Kl 18.30

Velkomst med Snacks a la Molskroen og Champagne.

6-retters gourmetmenu

Vinmenu

Kaffe & petit fours

 Pris per person kr. 2.500.-

(Begrænsede pladser)

Book bord på 86 36 22 00  - kun imod forudbetaling.

Book bord her.

Efter middagen er der natbar med Champagne & cocktail servering.

 OVERNATNING til mandag

Book en overnatning inkl. Molskroens eksklusive morgenbord på Molskroen på tlf. 86 36 22 00

Dobbeltværelse med morgenmad, fra kr. 1600