STJERNETRÆF PÅ MOLSKROEN

Søndag d. 30. januar kl. 18.00

( FÅ LEDIGE PLADSER)

Oplev et kokketræf helt i særklasse med nogle af Danmarks dygtigste Michelin kokke.

Køkkenchef Steffen Villadsen inviterer til et brag af et kokketræf i januar 2022. Det er samtidig starten på 7. sæson som køkkenchef på Molskroen, hvor Steffen glæder sig til at samle nogle af landets dygtigste kokke, der alle vil bringe stor personlighed, kreativitet og velsmag til bordet.

En helt unik mulighed for at smage gastronomi fra et hold af stjernekokke, hædret i Michelin guiden med både en og to stjerner, og kendt for gastronomi i verdensklasse.

Det er en aften, hvor barren bliver sat højt med en 7 retters gourmetmenu, hvor hver kok giver sig selv en udfordring og præsenterer sin ret for gæsterne i restauranten. En aften hvor godt håndværk og kreativitet går hånd i hånd.

...og vi kan allerede nu løfte sløret for at Molskroens køkkenchef tilbereder hele pighvar indbag i saltdej. 

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til en 7 retters smagsrejse med nøje afstemt vinmenu, kaffe & petit fours, samt mulighed for overnatning med morgenmad.

MENU

Velkomst kl. 18.00

Snacks a la Molskroen i baren

Kokketræf Menu:

7-retters menu tilberedt af dette hold af topkokke – alle fra Michelin-restauranter:

Torsten Vildgaard. Tidligere køkkenchef Studio, tidligere køkkenchef Noma

Jonathan Berntsen. Ejer og køkkenchef The Samuel, tidligere køkkenchef Clou

Brian Mark Hansen. Køkkenchef Søllerød Kro på 8. år

René Mammen. Køkkenchef og ejer Restaurant Substans

Francesca Parazzi. Assisterende køkkenchef Marchal D’Angleterre

Palle Wiby Sørensen. Bedre kendt som “Chokolade Palle”. Tidligere verdensmester i fyldte chokolader og udvikler af “rum-chokolade” til Andreas Mogensen 

Steffen Villadsen, Molskroens Gastronomiske chef

Pris kr. 3.895,- pr. person

Prisen er inklusiv snacks og champagne til velkomst, 7 retters menu, vinmenu samt kaffe og petit four

Opgrader din vinmenu til prestige vinmenu for kr. 1200,- pr. person 

OVERNATNING 

Tilbud : Overnatning inkl. Molskroens morgenbord : kr. 800,- pr person i delt dobbeltværelse.

BOOKING

Ved booking/reservation indbetales 1000 kr. pr person i depositum pr. deltager.

Booking er først endeligt gældende ved forudbetaling. Betaling af det fulde beløb senest torsdag d. 6. januar 2022.

Booking: Send en mail til restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk med din forespørgsel/reservation eller kontakt os på tel. 86 36 22 00 for yderligere information.

 Såfremt der kommer nye restriktioner grundet corona i Danmark med annullering til følge, tilbagebetales det fulde beløb naturligvis uden omkostninger for dig som gæst.