ÅRETS STORE KOKKETRÆF PÅ MOLSKROEN

’Kokken og Læremesteren’

Søndag d. 29. september

Velkommen til årets fantastiske kokketræf på Molskroen, som denne gang lanceres under temaet Kokken og Læremesteren. Her vil vores gæster præsenteres for en perlerække af nogle af landets største kokke og ikoner igennem tiden – og med det til fælles, at de indbyrdes har været kok og læremester igennem årene.

Præsentation af gæstekokke og vært

Kok - John Kofod. Ejer og køkkenchef Sortebro Kro. En af Danmarks mest velrenommerede gastronomiske kroer, kendt for sit høje niveau og sublime værtskab. Været med til at starte Bocuse d’Or akademiet i Danmark. Læremester: Erwin Lauterbach på Restaurant Saison.

Kok - Ulrik Jepsen. Køkkenchef på den franske bastion og toprestaurant À L´aise i Oslo, hvor han har markeret sig overfor stribevis af begejstrede anmeldere med sin klassiske franske stil, der ikke er set skarpere udenfor Frankrig i årevis. Ulrik har 2 læremestre med – nemlig både John Kofod fra Sortebro Kro, og Erwin Lauterbach fra sin tid på Saison.

Læremesteren - Erwin Lauterbach. En af de største danske kokke igennem tiderne, kendt for restaurant Saison som åbnede i 1981. Erwin er kendt som grøntagsguru i verdensklasse og har været med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi siden starten af 80'erne. Erwin Lauterbach har været læremester for både John og Ulrik.

Læremesteren - Michel Michaud. En af Danmarks største kokke igennem tiderne, som var pioneren, der introducerede fransk gastronomi i Danmark. Køkkenchef på Falsled Kro, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder, Molskroen og Ruths Hotel m.fl. En storslået karriere og udråbt til Kokkenes kok og læremester. Modtog bl.a. Søllerøds første Michelin stjerne.

Kok og vært - Steffen Villadsen. Molskroens køkkenchef der ser sine største læremestre for at være Anita Klemensen (den Røde Cottage) og Michel Michaud (Molskroen). Startede som souschef under Michel Michaud på Molskroen og overtog stillingen som køkkenchef i 2016 og har cementeret Molskroen i toppen af dansk gastronomi. Steffen er denne aften denne aften en ’yngre ydmyg kok, blandt nogle af de største ikoner.

Dessert Kok - Rasmus Jessen. Rasmus er uddannet kok og har i de sidste 5 år fordybet sig i dessertuniverset, som konditor på Falsled Kro. Rasmus har deltaget i konkurrencen til Årets kok i og været en del af det danske Kokkelandshold. Han er netop begyndt som konditor og souschef på Molskroen med Steffen Villadsen, som sin nye læremester og der er således bundet en fin sløjfe på aftenens tema, hvor Rasmus afslutter med desserten og petit four.

PROGRAM & MENU

kl. 18.30

Velkomst med bobler & appetizers fra chefkokken

6 – retters Tasting Menu:

De 6 chefkokke serverer deres udvalgte ret

Vinmenu

Kaffe & sødt 

Pris kr. 2.500,- pr. person

 Herefter er natbaren åben for køb af vine og cocktails.

Booking imod forudbetaling. 

KOKKETRÆF & OPHOLD MED MORGENBRUNCH

Forlæng oplevelsen med en overnatning for 2 pers. i delt standarddobbeltværelse  inkl. Molskroens skønne brunch

Kokketræf inkl. ophold kr. 3.300,- pr. person

Hvis du vil være sikker på et bord og overnatning kan du kontakte os allerede nu, da vi har begrænsede pladser.

Kontakt Molskroen for booking på molskroen@molskroen.dk