'Molskroen goes Thai...'

Mød gæstekok Dak Winchangoen fra Michelin restauranten Kiin Kiin.

Molskroen introducerer gæsterne for en enestående og nytænkende smagsoplevelse, når Kiin Kiins sublime køkkenchef er gæst i Molskroens køkken

søndag den 2. februar 2020. ( få ledige borde)

Her vil Dak Winchangoen og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den thailandske gastronomi, hvor der bringes friskhed og tiltrængt krydderi ind på en vinteraften i februar på Mols.

De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommeliér. Vi byder velkommen i Molskroens bar til thai-inspirerede appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Dak vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse. 

MENU

Bobler & appetizers

Gourmet Menu - 6 retter

Vinmenu

Kaffe og Petit four

Kr.1.895,-

 

 

Menu inkl. overnatning og Molskroens Brunch kr. 2.895.-

Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller send en mail til os på Molskroen@molskroen.dk

Kontakt venligst Susanne Lykke i hotelreceptionen hvis I ønsker gavekort til jul.

*

Denne event er en af flere i løbet af 2020 med temaet ’Molskroen goes...’ ,hvor vi henter spændende gæstekokke ind for en aften og serverer mad fra helt andre madkulturer og spændende gastronomiske egne.

*

Kiin Kiin i København er en af verdens eneste thairestauranter med en Michelin stjerne. Kiin Kiin er en kulinarisk oplevelse i topklasse.

Se alle events her: