CHRISTMAS GET AWAY PÅ MOLSKROEN

JULEAFTEN 2020

Vælg ankomst enten d. 23. eller 24. december

(Udsolgt - venteliste. kontakt os på 86 36 22 00)

 Glæd jer til den særlige stemning af højtidens magi hos os på Molskroen, hvor du kan opleve vores chefkok Steffen Villadsen skønne julemenu, kombineret med en eller to overnatninger med ankomst enten d. 23. eller 24. december.

 Vi byder velkommen med Christmas Afternoon tea, hvorefter julefreden stille og roligt kan indfinde sig efter check-in på værelset. 

Hvis I vælger et juleophold med ankomst d. 23. december byder vi julen velkommen med en skøn julekoncert kl. 14.30 med sangerinde Karoline Budtz akkompagneret af Jens Christian Kwella på akustisk guitar, med temaet Julen Rundt - kendte julesange fra alle verdenshjørner.

Det er nu muligt at købe billet til vores julekoncert & Christmas Afternoon tea d. 23. december kl. 15.00

Kr. 395,- ( få pladser)

Juletræet er pyntet og julestemningen er i top med levende lys og kranse i vores historiske, smukke rammer på Molskroen.

I restauranten serverer vi bobler og hjemmelavede appetizers inden vi går til bords juleaften, hvor vi serverer Molskroens julemenu med afsluttende kaffe, portvin og juleknas ved pejsen.

 En stemningsfuld aften og en gastronomisk oplevelse, hvor vi hygger om vores gæster. Det er vinterens højdepunkt for os og vi glæder os hvert år til juleaften - og gør os umage for at I skal føle jer hjemme hos os. Med gastronomi og vine i særklasse, håber vi I vil nyde jeres ophold til fulde.

Vågn op 1. juledag til Molskroens lækre Julebrunch. Det hele serveret ved bordet.

Slut af med en frisk tur langs vandet eller ad de hyggelige stier i Nationalpark Mols Bjerge.

Vælg Juleophold med enten 1. eller 2. overnatninger. Se ophold her:

JULEOPHOLD / 1 OVERNATNING

Fra d. 24. – 25. december

Juleaftensdag d. 24. december

Christmas Afternoon Tea fra kl. 14.00     

Kl. 18.00 Snacks & Bobler 

5 retters Julemenu:

Svampetoast med saltet bacon, syltede perleløg og friske urter

Stegt dansk pighvar med jordskokkevariation og æble-infuseret beurre blanc

Dansk and med confiterede lår i kalveglace, hjemmesyltet rødkål, brunede og hvide kartofler samt frisk appelsinsalat serveret a part

Arla unikas havgus med honning, ristede hasselnødder, multebærsyltetøj og sorte vintertrøfler

Molskroens Ris a la mande med bora bora vanilje, ristede mandler og hjemmesyltede kirsebær-

Og ja, der er mandelgave til 2 heldige vindere :)

Kaffe, portvin og juleknas efter middagen

( Tilkøb af vinmenu ved booking)

1 x overnatning i standard dobbeltværelse 

 1. juledag d. 25. december

Molskroens store Julebrunch:

 

afrejse kl. 11.00 

Kr. 2.695,- pr. person

JULEOPHOLD  -  3 DAGE / 2 OVERNATNINGER

 fra d. 23. - 25. december 

Lillejuleaften 23. december

Ankomst fra kl. 14.00

Christmas Afternoon Tea & Julekoncert kl. 15.00

18.30 Snack og bobler i baren

3-retters Signature menu:

Dampet søtungefilet med lokalt dykede kålskud og muslingesauce med purløgsolie

Peberbøf med små gulerødder, hasselback-kartofler og skalotteløg bagt i hyldeblomsteddike

Omelet en surprise med ananassalat og lun karamelsauce

incl. 3 glas vin

1 x overnatning i dobbeltværelse

 Juleaften d. 24. december

Molskroens morgenbord mellem kl. 8.00 - 11.00

(tilkøb af Molskroens smørrebrød til frokost )

kl. 18.00 Snacks & Bobler 

5 retters Julemenu:

Svampetoast med saltet bacon, syltede perleløg og friske urter

Stegt dansk pighvar med jordskokke variation og æble-infuseret beurre blanc

Dansk and med confiterede lår i kalveglace, hjemmesyltet rødkål, brunede og hvide kartofler samt frisk appelsinsalat serveret a part

Arla unikas havgus med honning, ristede hasselnødder, multebærsyltetøj og sorte vintertrøfler

Molskroens Ris a la mande med bora bora vanilje, ristede mandler og hjemmesyltede kirsebær-

Og ja, der er mandelgave til 2 heldige vindere :)

Kaffe, portvin og juleknas efter middagen

( Tilkøb af vinmenu ved booking)

1 x overnatning i dobbeltværelse

 1. Juledag d.25. december

Molskroens store Julebrunch:

                   

                 Afrejse kl. 11.00                   

Kr. 4.995,- pr. person

SÅDAN BOOKER DU

Book Christmas Get Away på 86 36 22 00 eller send en mail til hotelbookingen : molskroen@molskroen.dk

Depositum indbetales på kr. 500,- pr. person ved booking. 

Betaling af det totale beløb for opholdet skal være os i hænde senest d. 4. december for endelig bekræftelse af jeres booking. 

 Se også NYTÅRSGALLA - OPHOLD

 

Se også Molskroens Julemenu inkl. overnatning . Book fra d.  20. november - 19.december:

 

Se også Molskroens klassiske Julefrokost Menu. Book bord og se menu her:

 

VORES FÆLLES TRYGHED

Vi følger myndighedernes opdaterede retningslinier og sikrer god afstand mellem bordene i restauranten for jer som gæster, samt ekstra høj hygiejnestandard, brug af visir og mundbind overalt hvor det er påkrævet.

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.