KAYA BRÜEL & OLE KIBSGAARD

JULEKONCERT & DINNER 

Sange vi synger ved Juletid

Torsdag d. 14/12 KL. 18.00

Vi glæder os til at byde det musikalske makkerpar, Kaya Brüel og Ole Kibsgaard velkommen til en vidunderlig julekoncert denne december aften med efterfølgende servering af Molskroens julemenu. En musikalsk og magisk aften på Molskroen hvor vi samles og nyder en af julens skønne stunder. 

De har spillet og sunget sammen i over to årtier. Det kan både mærkes og høres. De har som duo indspillet flere albums og optrådt med et utal af koncerter, både jazz, viser, salmer og fællesange. Med Kibsgaards enestående musikalitet og formåen på diverse instrumenter og Brüels bløde og smukke stemme kommer publikum i den helt rigtige julestemning, krydret med fine og humoristiske fortællinger

De to giver deres bud på hvilke sange man absolut må synge, når julen er over os. Adskillige sange bringer minder fra barndommen og forgange tider frem, så man slet ikke kan lade være at synge med fra første strofe. 

Begrænsende pladser til denne eksklusive koncert i Molskroens Orangerie 

JULEKONCERT & DINNER

Program

Velkommen  - dørene åbner kl. 17.30

Baren er åben for forfriskninger inden koncertstart

 18.00 – Julekoncert i Orangeriet

 19.00 – Molskroens 4-retters julemenu serveres

1395,- 

Der vil være mulighed for tilkøb af vinmenu, samt efterfølgende kaffe/the og petit four  samt cocktails i baren efter middagen. 

 

 

 OVERNATNING

Overnatning i forbindelse med arrangement inkl molskroens lækre morgenbord:

Pris 1295,- i dobbeltværelse

Kontakt hotelbookingen hvis I ønsker en overnatning

 Hotelbooking: 

Tel +45 86 36 22 00

Mail til molskroen@molskroen.dk med din forespørgsel
 

Kontakt F&B Manager Dennis Blok på db@molskroen.dk eller skriv til Molskroen på molskroen@molskroen.dk med din reservation vedr. større juleselskaber 

Kontakt Sales Manager Sarah Evar hvis det drejer sig om et firma-arrangement på se@molskroen.dk