GOURMET TASTING MENU 2020

Fredag den 21. og lørdag den 22. februar

Fredag den 28. og lørdag den 29. februar

Efter en kort vinterlukning i januar, ser vi frem til at byde velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi åbner igen med et brag af en event, hvor vores gæster skal smage køkkenchefens nye 4 retters Signature Winter Deluxe Menu til en attraktiv åbningspris.

 

Gourmet Tasting Pris kr. 1.500,- (normalpris 1.995,-)

 

Kom og smag!

 

4 udvalgte datoer i februar.

 

Begrænsede pladser

 

MENU

 

Bobler & Amuse

Dansk stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

Rødtungefilet farseret med kammusling og trøffel, serveret med Helges kål i østersstuvning

Boeuf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise og pommes Frites

Villadsens Stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit

Hertil 4 retters vinmenu

Kaffe & petit four

Kr. 1.500,- 

( normalpris 1995,-)

(Kr. 995,-  ekskl. vinmenu)

Book bord på 86 36 22 00 eller online via Dinnerbooking.

 

GOURMET TASTING OPHOLD & BRUNCH


 Efter middagen kan I fortsætte denne hyggelige vinteraften med kaffe og petit four ved pejsen, og også kombinere med en overnatning til en særlig vinterpris, hvor I vågner op midt i den skønne natur på Mols og starter dagen med det store brunchbord, med et væld af kolde og lune specialiteter.

 Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.

 

Pris i alt pr. person inkl. overnatning i standard dobbelt værelse &  Molskroens Søndagsbrunch:

 

Kr. 2.300,-

 

Vælg imellem 2 weekends : Den 21. og 22. februar samt d. 28. og 29. februar

 Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om vinterophold og værelsespriser eller send en mail til

molskroen@molskroen.dk