MOLSKROEN X TREE TOP

 Kom til eksklusivt kokketræf i efterårsferien. Mød gæstekok Nicolaj Møller fra restaurant Tree Top

Søndag d 24. oktober kl. 17.00

Glæd jer til et brag af en aften i efterårsferien, hvor Molskroens køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen, tørner sammen med køkkenchef Nicolaj Møller fra Tree Top.

I venskabelig ånd, dystes der om at tilberede de mest overdådige retter til Molskroens gæster. De to chefkokke serverer 3 retter hver i en 6-retters gourmetoplevelse udover det sædvanlige - og til en særlig favorabel efterårspris. En helt unik mulighed for at sidde med som gæst, når Nicolajs knivskarpe, elegante og ambitiøse retter møder Steffens vilde, smagfulde og legesyge køkken. 

Mød de to kokke under middagen, hvor de begge underholder med sjove anekdoter og venskabelige drillerier, mens du som gæst, bare skal nyde en smagsrejse baseret på efterårets friske råvarer, med udsøgte vine, i Molskroens skønne rammer.

Pris pr. person 1995,-

inkl. matchende vinmenu, kaffe og petit fours

Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller skriv til molskroen@molskroen.dk med din reservation

OVERNATNING 

Forlæng med en hyggeligt overnatning og vågn op til Molskroens skønne morgenbord med hjemmelavede delikatesser. Nyd det hele med udsigt til havet.

Tilbudspris for 2 personer i delt dobbeltværelse med morgenmad kr. 1.500,-

 

Ved booking uden overnatning benyt da linket ovenfor med forudbetaling. 

Bookes der plads med overnatning, vil der være et dep. på 400,- pr. person, booking er først endeligt bekræftet ved betaling af dette.