Molskroen x Jesper Koch 

Molskroens køkkenchef, Steffen Villadsen, byder velkommen i den smukke restaurant, med den prominente og anmelderroste gæstekok, Jesper Koch. 

Her møder Molskroens klassiske og bæredygtige køkken Jesper Koch’s anmelderroste, trendsættende gastronomi med et twist af Sønderjylland, og sammen vil de invitere gæsterne på en sublim smagsoplevelse i  en 6 retters menu.

Hvornår: Søndag d 13. November kl 18.00.

Jesper Koch er leder af hotel Alsik’s restauranter i Sønderjylland, bl.a. restaurant Syttende, der sidste år modtog sin første stjerne i Michelin guiden. 

I Jesper’s cv ligger også en fortid som køkkenchef på Molskroen, og vi glæder os derfor meget til at byde ham velkommen tilbage på gulvet. Jesper er desuden landskendt fra TV programmer som Masterchef og Koch’en på toppen.

De to køkkenchefer tilbereder hver især 3 retter, som udgør en eksklusiv 6 retters gourmet menu, matchet op med skønne vine, udvalgt af Molskroens sommelier team.

En gastronomisk aften i særklasse.

Menu inkl. vinmenu: kr. 2.900,- 

Efter middagen er der mulighed for kaffe og petit four, drinks og cocktails. 

 BOOK KOKKETRÆF

 

Ring på tlf. +45 86 36 22 00 eller skriv til  F&B Manager Dennis Blok på db@molskroen.dk

BOOK HOTEL OVERNATNING 

Tilbudspakke: 1.600,- for dobbeltværelse for 2 pers. inkl. Molskroens skønne morgenmad.