PERRIER JOUET CHAMPAGNE & HAVETS HERLIGHEDER

...eksklusiv Skaldyrsfrokost på Molskroens terrasse med Perrier Jouët Grand Brut ad libitum

Bordreservation

Uge 28 - Lørdag den 17. juli 

Uge 29 - Lørdag den 24. juli 

Seating kl. 13.00. Bordreservation er gældende i 3 timer, frem til kl. 16.00

 Kom til overdådig Skaldyrsfrokost på Molskroen i juli og nyd champagne i særklasse. Steffen Villadsen præsenterer som Head Chef og sommelier sommerens skaldyrsfrokost med Champagne Perrier Jouët Grand Brut, som du som gæst får serveret ad libitum dertil.

Perrier-Jouët Grand Brut er fundamentet for husets lange historie og enorme succes. En raffineret og velafbalanceret cuvée, som frigør de florale og frugtige nuancer af Chardonnay druen. Denne Grand Brut Champagne har positioneret Perrier-Jouëts høje status på champagnemarkedet. Den indeholder Pinot Noir og Pinot Meunier druer, og karakteriseres ved delikate florale aromaer, frisk frugt og noter af brioche og vanilje. Selvom den er sprød og let, så kombinerer den sin friskhed med en rig og generøs finish, der bevarer sin karakteristiske balance og harmoni.  

 SKALDYRSFAD A LA MOLKROEN & CHAMPAGNE AD LIB.

Skaldyrsanretning fra Molskroen køkken bestående af:

Gillardeu østers med wasabi og agurk

Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør

Flodkrebs kogt i dild og citron

Pocheret kongekrabbe med aioli

Dampede knivmuslinger med tomatcreme

Rossini’s Baerii Prestige Caviar

Hjemmebagt brød og smør 

Kr. 1750.-  (inkl. Perrier-Jouët Grand Brut ad lib)

 

Kun imod forudbetaling.

Book bord ved at sende en mail til molskroen@molskroen.dk eller kontakt os på 86 36 22 00