CHAMPAGNE AFTEN PÅ MOLSKROEN

Fredag d. 23. August kl. 18.00

"Too much of anything is bad, but too much Champagne is just right."  - Mark Twain

Molskroen inviterer til eksklusiv Champagne event i samarbejde med Niche vine.

Som gæst kan du se frem til en overdådig aften helt i champagnens tegn, hvor alle serveringer fra Molskroens køkken matches med meget forskellige champagnestile, druesammensætning, alder og farve.

Vi præsenterer gæsterne for hele dette storslåede område. En unik mulighed for at smage et bredt udvalg af champagne, akkompagneret af Molskroens 6 retters gourmet menu.

CHAMPAGNE MENU

Velkomst kl. 18.00

Snacks a la Molskroen med østers, krabbe og caviar

Hertil serveres Champagne Rosé- Prestige fra J. Charpentier

 kl. 18.30 

Dampet kål fra lokal avler med knivmuslinger, søsalat, æggeblommecreme og strandurter

- Brut Nature Champagne, Pascal Mazet

 

Pocheret Helleflynder med rå blomkål, syltede stikkelsbær, ristede hvedekerner og fümetsauce

- Blanc de Blancs “Mes Vielles Vignes”, José Dhondt 2011

 

Stegt Søtunge med kantareller og morkler a la creme, friskbælgede ærter og ærteskud

- 2008 Millesime Pascal Mazet samt 2008 Millesime J. Charpentier

 

Dansk hummer med hummerglace, foie gras og trøffel

- Cuvée Pierre Henri, J. Charpentier

 

Fortolkning af "Kylling Danoise”

- Rose de Saignée, Jose Dhondt

 

Hjemmelavet rygeost med variation af jordskokker og citron

- Demi Sec Tradition, J. Charpentier

 

Middagen afsluttes med kaffe, the og petit four i baren og mulighed for køb af drinks og kølige cocktails.

Kr. 2.250.- pr person

Kr. 3.050,- inkl. overnatning og Molskroens morgenbord pr person

Kontakt venligst receptionen for opgradering til juniorsuite og suite på 86 36 22 00

Kun imod reservation og forudbetaling