BRUNCH & ÆBLEGLØGG PÅ MOLSKROEN

Lørdag den 12. okt. og søndag den 13. okt.

Deltag med familie og venner til en hyggelig weekend i æblets tegn på Molskroen.

Vi serverer årets skønne efterårsbrunch to udvalgte dage i efterårsferien med æbler i alle afskygninger, og alt hvad hjertet kan begære af både kolde og lune brunchdelikatesser, æbleskiver, æble-crumble og naturligvis Molskroens hjemmelavede æblegløgg.

På terrassen vil der være masser af lækre smagsprøver og most fra lokale producenter.

Søndag d. 13. oktober kan du er der desuden stemningsfuld live jazz i restauranten.

Vi serverer Æblebrunch mellem kl. 09.00 - 12.00

På glædeligt gensyn.

Æblebrunch Menu

Friskbagte, hjemmebagte rundstykker, surdejsbrød og rugbrød

 Kanelsnegle og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Skyr med æblegrød og ristede nødder

Hjemmelavet nutella med nøddekrokant

Hjemmelavet smørepålæg af lokale æbler

Frugtsalat med vaniljecreme

Anretning af eksotiske frugter

Ostevogn med danske oste fra Arla Unika

Hjemmelavet friskost

Udvalg af hjemmelavet og italiensk pålæg

Røget færøsk laks med dildcreme

Friskbagt leverpostej med champignon og bacon

Pølser med æble og timian

Øko æg fra Helges Høns en cocotte

Franske røræg med bacon

Lun æblecrumble med vanilje creme fraiche

Æbleskiver med æblemarmelade

Æblebrunch inkl. kaffe, te og most : Kr. 225,- pr person.

Book bord på 86 36 22 00

Book bord på Molskroen 

Læs også om Molskroens Signature Menu special - i hele uge 42 med et twist af den lokale æblehøst. Bord bord her: