ÅRETS STORE SKALDYRSAFTEN 2020

Lørdag d. 25. januar kl. 18.30

Vi byder 2020 velkommen med et brag af en Skaldyrsaften - et Nytårstræf med Molskroens to køkkenchefer, Steffen Villadsen og Daniel Simonsen, som sammen lancerer årets Fruits de Mer for gæsterne.

Glæd jer til overdådige skaldyrsplateauer med alt godt fra havet;

Friske kammuslinger marineret i yuzu og ponzu, dansk hummer med aioli, taskekrabbe med avocado og Rossini Caviar,  dampede muslinger og meget andet.

De to køkkenchefer, Daniel Simonsen og Steffen Villadsen åbner desuden friske østers i restauranten, hvor man kan forsyne sig selv. Hertil lækkert hjemmebagt brød, håndskårne fritter og hjemmelavede sauce og dip.

CHAMPAGNE

Denne aften tilbyder vi Champagne fra André Clouet - ad libitum for kun 495,- pr person.

 LIVE JAZZ..

Det hele sker :

Lørdag d. 25. januar i Brasseriet på Molskroen Strandhotel kl. 18.30,

hvor vi hygger om vores gæster med stemningsfulde jazzballader og bossa fra vores jazzduo med Jens Kwella på guitar og Johan Toftegaard på sax.

Tag gode venner under armen og skål det nye år godt i møde.

Pris pr. person : kr. 995,-

Tilkøb af champagne ad libitum, vine m.m.

Velkommen til 2020 !

BOOK BORD PÅ 86 36 22 00 eller send en mail til strandhotel@molskroen.dk