ÅRETS STORE SKALDYRSAFTEN 2020

BRASSERIET - MOLSKROEN STRANDHOTEL

Lørdag den 25. januar

Vi byder 2020 velkommen med et brag af en Skaldyrsaften i vores Brasserie på Molskroen Strandhotel - et Nytårstræf med Molskroens to køkkenchefer, Steffen Villadsen og Daniel Simonsen, som sammen lancerer årets Fruits de Mer for gæsterne.

Glæd jer til overdådige skaldyrs-plateauer med alt godt fra havet; Friske kammuslinger, marineret i Yuzu og Ponzu, dansk hummer med aïoli, taskekrabbe med avocado og Rossini Caviar,  dampede muslinger og meget andet.

De to køkkenchefer, Daniel Simonsen og Steffen Villadsen åbner desuden østers - både Perle Blanche og Amelie i restauranten, hvor gæsterne kan forsyne sig selv. Hertil lækkert hjemmebagt brød, håndskårne fritter og hjemmelavede saucer og dip.

 MENU

Molskroens chefkok Steffen Villadsen præsenterer:

Hånddykkede norske kammuslinger i tynde skiver med yuzu, ponzu og jordskokke

Rørt salat af dansk taskekrabbe med avocado creme og oscietra caviar

Knivmusling xxl ceviche I egen skal med Bloody Mary 

Kogt dansk hummer med aioli af bagte hvidløg og karamelliseret citron

Brasseriets chefkok Daniel Simonsen præsenterer:

Franske rosé rejer – deluxe friske pil-selv-rejer

 

Grillede jomfruhummere med hvidløg og persille

 

Grillede kæmpe tigerrejer med chili og hakkede urter

 

Dampede danske blåmuslinger i urter, hvidvin og fløde

 

Hertil:

 

Aioli. Sauce tartar, Hjemmerørt mayonnaise, Grillet hvidløgsbrød

 Brasseriets surdejsboller, Pommes frites

 

MENU KR. 995,-

 Dessert Surprise

Molskroens konditor, Rasmus Jessen har denne aften kreeret en sublim dessert som afslutning på menuen med passionsfrugt, citron og Valhrona chokolade. ( tilkøb til menu)

LIVE JAZZ & CHAMPAGNE

Vi hygger om vores gæster med stemningsfulde jazz-ballader og cool bossa fra vores jazzduo med Jens Kwella på guitar og Johan Toftegaard på sax.

Denne aften tilbyder vi Champagne fra André Clouet - ad libitum for kun 495,- pr person.

Tag gode venner under armen og skål det nye år godt i møde.

HVOR & HVORNÅR

 Lørdag den 25. januar i Brasseriet på Molskroen Strandhotel

Vælg mellem 3 seats kl. 18.00, 18.30 og 19.00

Velkommen til 2020 !

BOOK BORD

Tel  86 36 22 00 eller send en mail til strandhotel@molskroen.dk

eller molskroen@molskroen.dk

 

OVERNATNING & NYTÅRSBRUNCH I BRASSERIET

Forlæng denne skønne aften med en overnatning til en ekstra god pris inkl. Brasseriets Nytårsbrunch

KUN 995,- for 2 personer i delt standard dobbeltværelse inkl. Nytårsbrunch

 For booking af værelse kontakt receptionen på mail : strandhotel@molskroen.dk eller på teL. 86 36 22 00

 

Se alle vores  vinterevents og arrangementer her for både Molskroen og Molskroen Strandhotel