Kokketræf

Restaurant À L'aise fra Oslo møder Molskroen

Mød Michelin kok Ulrik Jepsen

Mandag d 17. oktober kl. 18.30

Glæd jer til efterårsferiens store madoplevelse, når Molskroens Steffen Villadsen og køkkenchef Ulrik Jepsen fra Restaurant À L'aise præsenterer gæsterne for en sublim 4-hands dinner på Molskroen.

Vi er stolte af at byde velkommen til Ulrik Jepsen - en af Danmarks allerstørste kokke. Han driver Restaurant À L'aise i Oslo sammen med sin hustru.  Ulrik er kendt for klassisk fransk gastronomi, med et norsk twist, serveret med kærlighed i klassiske omgivelser i den smukke restaurant, der for så vidt kunne have ligget i Paris. Grandiost og storladent. Nu kan du opleve Ulriks fantastiske gastronomi her på Molskroen.

Ulrik behøver ingen introduktion for gastronomer og livsnydere. Han har opnået adskillige Michelin stjerner fra bl.a. Søllerød Kro og The Waterside Inn. Ikke at forglemme hans tid på Engø Gård, der er kendt for at huse store danske kokke. 

Der er lagt i ovnen til et brag af en aften med klassisk velsmag i højsædet, når Steffen og Ulrik tørner sammen i Molskroens køkken.

Hver kok tilbereder 3 retter hver, som bliver til en fornøjelig 6-retters gourmet oplevelse. En helt unik chance for at opleve Ulriks univers og smag. Inde middagen byder vi velkommen med Molskroens snacks i baren, hvor der er mulighed for at hilse på de to kokke. 

Efter middagen er der mulighed for tilkøb af kaffe, petit four, cocktails, eller en guidet tur i Molskroens vinkælder, som kan aftales restaurantchef og sommelier Dennis Blok

MENU 6 RETTER 1995,

 

 

Tilkøb af vinmenu

Send en mail med din booking forespørgsel til molskroen@molskroen.dk eller kontakt Restaurantchef og Sommelier Dennis Blok på db@molskroen.dk

BOOK OVERNATNING I FOBINDELSE MED ARRANGEMENT

Standard dobbeltværelse for 2 pers. inkl. Molskroens morgenmad fra kun 1795,-

Kontakt hotelbookingen på molskroen@molskroen eller på tel. 86 36 22 00