Spis og vågn op på Mols

Efterårs Get-Away på Molskroen

Naturen i og omkring Mols Bjerge er en oplevelse for alle sanser. Trænger du til et luksusdøgn, hvor der er plads og rum til livsnydelse og forkælelse for sjæl og sanser, er Molskroens Get-Away en god mulighed.

Oplev roen, fordybelsen, havet og bjergene på Mols og ikke mindst den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 4 retters menu, inklusive overnatning i et af vores hyggelige værelser.

Efter ankomst er der eftermiddagskaffe med dejlig kage, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. Efter indlogering i et af vores hyggelige værelser er der masser af muligheder for en tur i naturen enten langs vandet eller i Mols Bjerge - og vi stiller cykler frit til rådighed.  Glasmuseet og Fregatten Jylland, som ligger i Ebeltoft, er bestemt et besøg værd sammen med en slentretur i de gamle gader.

Til aften byder vi velkommen i restauranten til Molskroens delikate 4 retters gourmet menu, kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen. Menuen består af kokkens udvalgte retter fra Molskroens Signature menu, og vi runder aftenen af med aftenkaffe med en Avec og sødt, eventuelt ved pejsen.

Vågn op til Molskroens lækre morgenbord med specialiteter og en god kop kaffe eller te med udsigt til haven og havet.

Molskroens Get-Away

Ankomst fra kl 14.00

Kaffe med hjemmebagt kage - serveres mellem kl. 14 og 16

Molskroens 4 retters menu

Kaffe med sødt & Avec

Overnatning i dobbeltværelse

Molskroens dejlige morgenbord med lune delikatesser

Pris pr. person fra kr. 1.900 i delt dobbeltværelse

 Vinmenu kan tilkøbes fra kr. 700,- kr. pr. person

 

Kontakt os på 8636 2200 eller molskroen@molskroen.dk for reservation eller

Send en forespørgsel

Se flere ophold her:

 

 

 

 

 

Vandreture:

Download den helt nye app : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'Den Italienske Sti' der er den ældste vandrerute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslignende enebær. Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 

Download app her:

 

http://nationalparkmolsbjerge.dk/oplev-nationalparken/brochurer-og-digitale-guides/