Kontakt Om os

Event­kalender 2018

Kokketræf på Molskroen

Torsdag d. 22. februar

Vi får besøg af Molskroens tidligere køkkenchef, Torben Friis, ejer af anmelderroste Restaurant Fru Larsen. En unik gastronomisk aften, når de to gourmetkokke deler deres passion og madglæde og serverer en 5-retters menu inkl vine, snacks & bobler, kaffe & petit four Kr. 1.700,- /Forlæng med en overnatning til særpris

Rossini Caviar Dinner på Molskroen

Lørdag d. 10. marts 2018

Velkommen til en eksklusiv gourmetaften på Molskroen, hvor vi får besøg af Rossini Caviar, som præsenterer Rossinis forskellige caviartyper, kendt for den sublime kvalitet. Smag denne aften Molskroens 5-retters menu, hvor forskellige typer caviar indgår i alle retterne. Caviar Menu inkl. velkomstbobler & snacks Kr. 1.495,-

 

 

 

Jesper Thilo Jazz & Dinner

Fredag d. 16. marts

Glæd jer til en aften med den legendariske saxofonist Jesper Thilo og klavervirtuosen med sydeuropæiske rødder, Olivier Antunes kvartet. En musikalsk oplevelse i verdensklasse, akkompagneret af Molskroens 3- retters gourmet menu, velkomstbobler og snacks. Jazz & Dinner Kr. 995,-

 

 

 

 

 

Julie Erikssen Jazz & Dinner - 'Songs From Paris'

Fredag 30. marts kl. 18.30

Eksklusiv Dinner & Jazz aften på Molskroen, med et dejligt gensyn med den anmelderroste franske sangerinde Julie Erikssen med Morten Schantz trio, som tager publikum ombord på en skøn musikalsk rejse til Paris. En cocktail af bl.a. Edith Piaff, Serge Gainsbourg, egne sange fra det nye album Out of Chaos og kendte jazz klassikere. Dinner & Jazz kr. 995,-

 

 

 

 

Molskroens Søndagsbrunch

Alle søndage i februar og marts

Velkommen til en dejlig vinterstund i Molskroens hyggelige rammer. Nyd søndag morgen hos os med morgenlækkerier serveret ved bordet. Køkkenchefen byder på 4 serveringer ved bordet med udvalgte brunchspecialiteter, kaffe, the og juice og et dejligt lunt glas vin chaud til afslutning. Fås også som gavekort. kr. 450,-

 

 

 

 

 

Molskroens Afternoon Tea

Alle åbningsdage

Kig indenfor på Molskroen til Afternoon Tea.  Vi har tændt op i pejsen - nyd det hele med udsigt til haven og havet. Smag bl.a. cucumber sandwiches, scones med clotted cream, banankage med chokoladetopping, ananas muffins med kokos og lime, doughnut med frysetørret hindbær, ”Othello lagkage” mini version inkl. kaffe eller te. Kr. 200,-

Påskefrokost i Brasseriet

Påskesøndag d. 1. april kl. 12.00

Mød op med familie og venner til årets store Påskefrokost i Brasseriet til en smagfuld variation af delikatesser; sild, håndpillede rejer, kalvepostej, lam, fyldte tarteletter, ostebord og meget mere. Altsammen hjemmelavet af sæsonens friske, udvalgte råvarer. Kr. 498.- ( børn 248,-)

 

Molskroens Påskebrunch

2. Påskedag d. 2. april kl. 9.00 - 13.00

Glæd dig til Molskroens Påskebrunch 2. Påskedag. Menuen har alt hvad hjertet kan begære, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt en luksusbrunch med udvalge specialiteter af de allerbedste råvarer - en sanseoplevelse i Molskroens restaurant med kig til haven og havet. Pris 395,-

 

 

 

Molskroens Påskemenu

Fra onsdag d. 28. marts - mandag d. 2. april

Book bord til årets Påske Gourmet dage på Molskroen til chefkokkens skønne Påskemenu - en 4-retter menu som smager af forår - og hele ugen med en ekstra ret 'på huset '  inkl. et glas kølige bobler til velkomst. 4 retter ( betal kun for 3) Kr. 600,-  Forlæng oplevelsen med et dejligt Påske Get Away.

Winemaker's Dinner - Bourgogne Aften

Torsdag d. 12. april kl. 18.30

Glæd dig til en eventyrlig Winemaker's Dinner på Molskroen. Vi får besøg fra det legendariske vinhus Mason Louis Jadot,der producerer Bourgogne vine i verdensklasse. En aften med smagsprøver og fortællinger om Bourgogne vine, inkl. 5-retters gourmet menu, kaffe & petit four. Kr. 2.000,- pr. person/ fra 2.800 inkl. overnatningspakke.

Molskroens Signature Menu

fra fredag d. 2. februar 2018

Smag køkkenchef Steffen Villadsens skønne Signature retter af sæsonens udvalgte råvarer. Se hele menukortet og vælg fra 3 - 8 retter.

Molskroen Signature Classic - Get Away

Vinter 2018

Molskroens Vinter Get-Away er en gourmetoplevelse i særklasse med vores 5 retters menu med overnatning inkl. vores hyggelige morgenbord. Molskroens ophold er pejsehygge med afternoon tea, vandreture langs havet og i bjergene. Ro og forkælelse fra start til slut. Fra kr. 2.850,- pr. person

Brasseriets Take Away

Alle dage fra kl 17.30 ( lukket mandag)

Prøv vores lækre take away retter. Klassikere, der luner i den kolde tid. Spis i Brasseriet eller tag maden med hjem. Prøv den velkendte Mols Burger eller vinterens smagfulde simreretter.  Mols Burger kun kr. 98,-