Kontakt Om os

Event­kalender 2017

Nye asparges på menuen...

Lørdag 6. maj - 31. maj i Brasseriet

Smag sæsonens første asparges, når Brasseriet lancerer en skøn forårsmenu med masser af friske økologiske asparges fra Djursland. Book bord på åbningsaftenen lørdag 6. maj, hvor vi i dagens anledning byder på hjemmelavede snacks og velkomstbobler 'på huset'. 4 retter/400 kr

Pinsebrunch & Jazz i Brasseriet

Mandag d. 5. Juni - 2. Pinsedag

Nyd Pinsen på Mols, og book bord til årets Pinsebrunch med lækre delikatesser og lune brunchspecialiteter. Altsammen tilsat lækre jazztoner og forårsballader af duoen Skylark. Kr 248,- ( børn 150,-) Få ledige pladser

 

 

 

Sankt Hans Aften på Molskroen

Fredag d. 23. juni - fra kl. 18.00

Velkommen til årets store Midsommerfest. En aften i traditionens tegn, med Sankt Hans bål på stranden og båltale kl. 20.00  Molskroen serverer Sankt Hans menu fra kl.18.00. 3-retters skøn gourmet menu inkl. velkomstbobler og snacks. Kr. 595,-

Sankt Hans Aften - Brasseriet

Fredag d. 23. juni kl - fra kl. 17.30

Vi har åbent på terrassen hele dagen. Kig ind og smag vores hjemmelavede lemonade, bobler og snacks allerede fra kl. 16.00.  Vi serverer årets Sankt Hans menu fra kl. 17.30. En aften i traditionens tegn, med Sankt Hans bål på stranden og båltale. Brasseriet serverer lækker 3-retters Sankt Hans menu inkl. velkomstbobler og snacks. Kr. 348,-

Nancy Harms Koncert & Gourmet Dinner

Lørdag d. 1. juli 2017 kl. 18.00

Et fantastisk gensyn med den anmelderroste amerikanske jazz sangerinde Nancy Harms med trio på Molskroen.  En gourmet- og musikoplevelse ud over det sædvanlige en skøn sommeraften på Mols. Velkomst cocktail og snacks 'New York Style' på terrassen, delikat 3 retters sommermenu og intimkoncert med Nancy Harms med trio i Orangeriet.  Koncert & Dinner kr. 995,-

Hummer & Cocktail Party

Fredag d. 21. juli 2017 kl. 18.30

Eksklusiv Hummer & Cocktail aften på Molskroen, med servering af chefkokkens sublime hummermenu og dertil skønne cocktails,  smagsmæssigt afstemt til menuen. Velkomst med sommersnacks og bobler på terrassen, inkl. 4- retters overdådig hummer menu & cocktails og natbar. Kr. 1.695,- / fra. 2.495,- pr. person inkl. overnatning.

 

 

Brasseriets Take Away

Alle ugens dage

Prøv vores nye lækre take away retter. Klassikere, der smager af forår. Spis i Brasseriet eller tag maden med hjem. Prøv den velkendte Mols Burger, eller vore nye Lobster Dog med rørt hummer salat. Mols Burger 98,- ( maj tilbud)

Forårs Get-Away på Molskroen

April & Maj 2017

Molskroens forårs Get-Away er en gourmetoplevelse i særklasse med en 4 retters delikat sæsonmenu, inkl 1 overnatning med  Molskroens lækre morgenbord. Molskroens forårsophold er hygge, ro og forkælelse fra start til slut. Forkæl dig selv og en du holder af i de smukke omgivelser på Mols . Pris fra kr. 1.900,-pr. person

Forkælelsesophold - special offer

1. april - 30. juni 2017 - på hverdage

Nyd et forkælelesophold på Molskroen Strandhotel med check-ind alle hverdage fra søndag - torsdag, til en fordelagtig forårspris. Nyd den gode mad i Brasseriet, hvor chefkokken serverer Brasserie-klassikere til frokost og aften. Overnat i dejligt værelse i moderne maritim stil. Luksusdøgn inkl. 3 retters menu og overnatning med morgenmad.Fra kr 1.125,-

 

 

Klassisk koncert & Sommerbrunch

Søndag d. 30. juli kl. 11.00

Velkommen til klassisk koncert og skøn sommerbrunch på Molskroen. Glæd dig til søndag på Mols, med forkælelse for alle sanser. Molskroens luksus brunch efterfulgt af fantastisk musikalsk oplevelse med den franske oboist Theophile Hartz og Kroger Kvartetten i Orangeriet. Koncert & Brunch 425,-

Kokketræf på Molskroen

Søndag d. 24. september 2017

Mød nogle af Danmarks mest velrenommerede kokke fra bl.a Marchal, Falsled og Søllerød Kro til eksklusivt kokketræf på Molskroen. Få en smagsoplevelse helt ud over det sædvanlige, når de 6 chefkokke mødes og tilbereder store franske klassikere. Velkomstbobler, snacks, gourmetmenu inkl. vine kaffe og sødt. Konferencier Timm Vladimir. Kr 2.195,- / kr .2.995,- inkl. overnatning

Brasseriets store Skaldyrsbuffet

Fredag d. 14. og 28. juli

To fredage i juli inviterer vi på Brasseriets store fiske- og skaldyrsbuffet med både kolde og lune retter baseret på dagens friske råvarer. Kig ind på Strandhotellet til sommer brasserie-stemning på terrassen. Kr. 695,- inkl. velkomstbobler