Efterårsferie på Mols

 ÆBLEFEST PÅ MOLSKROEN

SØNDAG 15. OKTOBER KL. 14 - 17

 Traditionen tro inviterer vi til Æblefest i Molskroens have, hvor kokketeamet står klar med grillerier, smagsprøver, æblegløgg og kage samt stemningsfuld jazz på terrasssen, leveret af duoen Kwella og Friis fra Århus.

Kig forbi til åbent hus med familie og venner til en hyggelig dag i æblets tegn. Vi tænder op i grillen i Molskroens gamle have og serverer masser af lækre smagsprøver fra Molskroens køkken og æbler i spændende forklædning.

Mød lokale producenter som Helges Most og Grønt og Kalø Økologiske Landbrugsskole, som kommer og fortæller om den lokale produktion og sælger æblemost og grøntsager, frugtavler Villa Poulsen, Mariendal mosteri, og få smagsprøver på den gode kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik.

I Orangeriet

Lun Æble-Crumble med vanillecreme  & hjemmebrygget kaffe

kr.75,-

Molskroens æbleskiver med æblekanel og sirup inkl. 1 glas lun æblegløgg

kr.95,-

 ..og som altid giver vi opskriften med hjem på vores æblegløgg.

 På glædeligt gensyn på Molskroen.

 

DET SKER I BRASSERIET...

Start dagen på Molskroen Strandhotel til vores skønne brunch buffet i Brasseriet med et twist af æbler kl. 10.00 Se mere og book bord her:

 

EFTERÅRS GET AWAY 

Bliv hos hos hele weekenden og nyd maden, naturen og havet lige udenfor døren. Book et skønt Efterårs Getaway fra lørdag d. 14 oktober til søndag d. 15. oktober og kombiner med den skønne æblefest om søndagen. 

 

Efterårsferien på Mols er noget ganske særligt. For 13. år i træk åbner Ebelfestivalen lørdag den 14. oktober i Ebeltoft by med stadehandel og masser af aktiviteter for hele familien hele ugen.

Læs mere her http://ebelfestival.dk